lördag 3 november 2012

The end. And a New Beginning.

Sedan nyår har jag varit första linjens chef på min arbetsplats. Jag har haft en handfull egna medarbetare men varit arbetsledare för fler. Det har varit spännande och intressant, jag har lärt mig mycket. Efter denna veckan kan jag kliva av, en ny chef tillträder imorgon måndag. Jag ska ägna mig åt att fördjupa mina kunskaper inom mitt yrke, och vet ni, det känns bra.

Att växla ner är jag inte så van vid. De gånger jag gjort det i livet har varit i samband med barns födelser eller vid sjukdom eller så. Annars har det varit ett ständigt snurrande i högre och högre tempo, från läkarstudent till AT-läkare till mamma och sedan till ST-läkare via tvåbarnsmamma till specialistläkare till chef. Ska bli intressant att på sätt och vis gå ner i tempo, även om inte just en läkartillvaro är soft och slapp... Inte min i alla fall. Tur att jag inte slitit ihjäl mig på hemarbete. Fast maken skulle nog föredra lite mer av den varan.

Att jag nu får växla ner är bra ur ytterligare ett perspektiv. Familjen ska ut på äventyr i vår :-) Ledigheterna lade jag in i systemet idag, nu ska de bara tröskas igenom och bli godkända... Iiiiik! En dröm kommer att uppfyllas!




Maken fyllde år sista oktober. Restaurang Malaysia Saté. Friterade sesamrullar. Gott 😊


- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar